Ta med dig barnet på festivalen

Även de yngre generationerna kan vilja gå på festival för att få se sina favoritartister live. Här nedan får du några tips som kan vara bra att ha i åtanke om du ska ta med dig ditt barn på festival.

Bra kläder

Att vara rätt klädd är viktigt för att barnets upplevelse ska bli något att minnas tillbaka på med glädje. Det är viktigt att du tänker på att barnet har bra skor så barnet kan hoppa och dansa med till sina favoritartister. Sedan är det också viktigt att hen har en bra jacka som håller för vädret. Förutom skor och jacka kan barnet klä sig i kläder som hen känner sig cool och fin i. På Kids Brand Store hittar du allt det barnet behöver i klädväg för en bra festivalupplevelse.

Säkerhet

Förutom att det är viktigt att barnet är klätt på rätt sätt finns det ett par saker som är bra att tänka på för dig som ska ta med dig barnet på festival. Det är viktigt att du ser till att skydda barnets hörsel. Det finns både hörselkåpor och öronproppar som dämpar höga ljud bra vilket gör att barnet kan fortsätta njuta av musiken. När ni ska se liveakter är det bra om ni inte står längst fram eftersom det kan bli klämrisk och risk för att barnet gör sig illa. Då är det bättre om ni tar del av konserten en bit bak. Sist men inte minst ska du se till att det finns våtservetter eller handsprit för hygienens skull.

Säkerhet på festivaler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *