Sälj dina guldsmycken och gå på festival

Drömmer du om att gå på festival eller en konsert, men det är lite tomt i plånboken? Då kan du sälja guldsmycken och omgående få pengar att använda till vad du vill.

Att sälja guld

Det snabbaste sättet att få mer pengar på bankkontot är genom att sälja guld. Har du smycken eller andra föremål i guld som inte har något personligt värde för dig kan du sälja det online. Gå in på Diamantbrev för att sälja guld på ett säkert sätt och till marknadens högsta inköpspris.

Gå på tjejfestival

Det är mycket roligare att åka på festival med pengar på fickan. Dra ihop ett tjejgäng och åk till en festival som bara vänder sig till tjejer. Det har blivit populärt med evenemang och festivaler som bara vänder sig till kvinnor, särskilt efter #metoo. Att känna sig trygg är jätteviktigt. Det blir också en annan slags stämning när det bara är tjejer. Då kan du sova i tält utan att undra om du får oinbjudet besök. För många tjejer handlar det också om att slippa tafsande händer under en konsert då det ofta kan bli packat med folk framför scenen. Genom att åka på en festival som bara vänder sig till tjejer slipper du och dina tjejkompisar många vanliga problem som ofta uppstår på festivaler.

Olika festivaltyper

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *