Snusprovning på tjejfestivalen

Oavsett om du ska gå på en festival för endast tjejer eller om du själv ska anordna en egen fest kan det vara kul att prova på nya partytrick. Vem har förresten bestämt att det alltid måste finnas alkohol på en festival? Vill du fixa en rolig tjejfest kan du ta del av nedanstående tips.

1. Roliga aktiviteter

Det spelar inte så stor roll vem som ska gå på festivalen, en festival utan roliga aktiviteter blir snabbt tråkig. Därför är det riktigt smart att tänka utanför boxen och erbjuda en rad olika aktiviteter för att hålla deltagarna på gott humör. Är det du som ordnar festligheterna kan du bestämma exakt vad som ska ingå. Det kan handla om mode och catwalk, kanotpaddling eller sminkning.

2. Snusprovning

Det blir alltmer modernt att även tjejer snusar och varför inte ställa till med en snusprovning bara för tjejer? På snusbolaget.se kan du hitta gott om riktigt billigt snus online i nya och trendiga smaker. Vad sägs om hot rhubarb, blueberry mint, elderflower, honeylemon eller frosty grapefruit? Du måste naturligtvis se till att alla aktiviteter är lagliga och att ingen minderårig får tillgång till snus. På Snusbolaget kan du också hitta andra tobaksprodukter som vitt snus och färdiga kit som gör det möjligt för dig att göra eget snus.

3. Musikframträdanden

Du kan till exempel välja att förgylla din fest med musikframträdanden. Det finns gott om både kända och mindre kända artister som gärna spelar på en tjejfestival eller en fest för bara tjejer. Dans till bra musik är definitivt något som skapar god stämning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *