Anordna tjejfestivaler utomlands

Det finns massor av roliga och intressanta anledningar till att anordna festivaler för tjejer. Träning, teknologi, cosplay, hälsofrågor, rättigheter, musik, konst och mode är bara några teman som en festival kan ha. Att dessutom ordna festivalerna utomlands ger extra krydda åt eventet.

Alla länder har sina egna regler för vad som krävs när du som svensk ska anordna festivaler eller driva handel med företag och organisationer utomlands. Vid en festival utomlands kan det till exempel vara bra att samarbeta med lokala entreprenörer och att ha översatta dokument på personbevis, licenser och avtal. Du kan få hjälp med legaliseiring handelskammaren och andra tjänster enkelt och smidigt online. Sätt igång redan nu så att du sedan kan fokusera på allt det roliga med att anordna en festival.

Bra att tänka på

För att kunna anordna en tjejfestival behöver du ett klart och tydligt tema. Vad du väljer att göra beror helt på dina intressen och vad du tror kan bli mest uppskattat. Gör gärna en marknadsundersökning om du är osäker, och se till att det är enkelt att anmäla sig för dem som vill delta. Ofta går det att kombinera olika teman och aktiviteter. Idag är det till exempel populärt med träningsresor och därför kan det vara smart att anordna en tjejfestival där träning kombineras med exempelvis kost eller musik. Det kan också vara kul att anordna ett event som har med värdlandet att göra. Holi-festivalen i Indien eller olika matfestivaler på grekiska öar är utmärkta tillfällen att kombinera din tjejfestival med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *