Hygienartiklar

En av de första sakerna som kan vara bra att packa ner inför en festival är hygienartiklar. Även om festivalen bara är för tjejer kan man inte förvänta sig att det finns dusch, toaletter med rinnande vatten och så vidare. Om man ska campa på festivalplatsen är det betydligt sämre hygienstandard än om man väljer att bo på ett hotell. Men vilka hygienartiklar är bra att packa ner?

Schampo, balsam och duschcrème

Om man vill duscha på festivalen, vilket kan vara skönt efter en lång dag, behöver man schampo, balsam och duschcrème. På ett hotell finns det ofta i badrummet men på ett vandrarhem eller på en camping behöver man sitt eget. När det gäller camping på festivalplatser finns det inte alltid dusch på plats. Ibland kan det finns en utedusch eller liknande att använda.

Våtservetter

Finns det inte en dusch, eller om toaletterna bara är lite ofräscha kan det vara riktigt skönt att kunna fräscha upp sig lite med ett par våtservetter. De kan också användas för att ta bort smink med om man inte vill lämna sitt tält senare på kvällen. Våtservetterna finns i flera olika dofter och de kan både ta bort vattenfast makeup och annan sådan.

Smink

Om man vill sminka sig på festivalen behöver man ha med sig det smink man vill använda. Det kan vara klokt att välja vattenfast sådan som håller även om det börjar regna. En liten spegel är också bra att ha. Man kan nämligen inte räkna med att en sådan finns på festivalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *