5# tips för en lyckad tjejfest

Det är roligt att anordna en tjejfest och bjuda in vännerna. Här kommer fem tips för en riktigt lyckad fest.

1# Börja i tid

Om du vill skapa en fest som dina vänner både kommer att se fram emot och komma ihåg ska du börja planeringen i tid. Det blir mindre stressigt för dig och du kommer även att spara pengar på det. Sannolikheten att festen verkligen blir av ökar ju tidigare du bjuder in. Då upplever dina vänner att det är en riktig tjejfest som de ska gå på och att du vill ge dem något utöver det vanliga. Börja med att hitta inspiration och dekorationer med Partytajm som har allt från roliga partyprylar till snygga kakfat och teman som du kan utgå ifrån.

2# Riktig inbjudan

Visst är det enkelt att bjuda in via sms, mejl eller Facebook, men det är så tråkigt. Köp eller skapa snygga inbjudningskort som du skickar med posten eller lägger i deras brevlådor. Eller ger dem personligen. Ett fint eller roligt kort som de kan sätta upp på kylskåpet. Då glömmer de inte festen i första taget. Festen har börjat lite i förväg.

3# Teman och dekorationer

Du måste inte ha ett tema, men det kan underlätta för att sätta pricken över i:et. Antingen bjuder du in till en temafest, som 80-talet, eller så köper du dekorationer utifrån ett särskilt tema eller färg. Du kan satsa på neonfärger. Efter maten kan ni dansa loss till 80-talsmusik. Eller så skapar du något stilfullt utifrån en färg. Just nu är guld och svart en populär kombination som fungerar till nästan alla tillställningar.

4# Mat och tilltugg

Det finns så mycket gott att bjuda på. Om du gillar att laga mat kan du laga en trerättersmiddag. Slå på stort. I annat fall kan du satsa på plockmat, skapa ett smörgåsbord av olika goda saker att äta. Det är också en smart lösning om dina gäster har olika allergier, matlivsstilar eller går på diet. Alla väljer själva vad de ska äta och hur mycket de ska ta av maten. Glöm inte heller att också erbjuda alkoholfria dryckesalternativ.

5# Bjud in nya bekantskaper

Många gånger bjuder vi in till fest för att vi vill att det ska hända något i livet. Mindre grå vardag. Oavsett om du är introvert eller extrovert behöver du lära känna nya människor för att utvecklas som person. Varför inte bjuda in en ny bekantskap? Tjejen som du ofta står och tränar tillsammans med på gymmet eller en kollega som du börjat lära känna lite mer? Om ni är ett riktigt tajt gäng tjejer finns det faktiskt en risk att ni bara går i samma hjulspår. Nästan håller varandra tillbaka. Därför är det smart att låta nya människor komma in i gemenskapen. Låta andra delar av era personligheter komma fram och få nya perspektiv på livet. En tjejfest är ett perfekt tillfälle att lära känna fler människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *