Hitta sponsorer till tjejfestival

Funderar du på att dra igång en unik festival som endast är för tjejer? Det kommer säkert bli ett lyckat koncept för det är helt rätt i tiden. Men för att få allt att gå ihop behöver du sponsorer.

Hur ska du tänka när det gäller sponsorer för den här nischade typen av festival? Här kommer några konkreta tips på tänkbara samarbetspartners!

Kvinnorelaterade sponsorer

Ett tips är att utgå från olika faktorer som är vanliga bland kvinnor och utifrån det hitta möjliga sponsorer. Tänk gärna på produkter eller tjänster som behövs och fyller ett viktigt syfte. Exempelvis håravfall hos kvinnor som skiljer sig från manligt håravfall. Ta kontakt med professionella hårkliniker som är proffs på håravfall hos kvinnor. De kan säkert vara intresserade av att berätta om hur de behandlar håravfall hos kvinnor och på något sätt exponera kliniken under festivalen.

Välmående och kost

Inom det här området finns det många tänkbara sponsorer att kontakta. Du hittar bland annat olika typer av kosttillskott som är specifikt framtagna för kvinnor. Dessutom många livsmedelsföretag som tillverkar produkter med egenskaper som gynnar kvinnan.

På ett djupare plan kan du med fördel även kontakta organisationer eller föreläsare som riktar sig mot kvinnor. Eller som på något sätt arbetar för jämlikhet eller att skapa de bästa förutsättningarna för kvinnor i samhället. Här finns mängder av upplägg att erbjuda eventuella sponsorer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *